Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

 Buna mukabele, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Hatta Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çallıkıştığından emin olunmalıdır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve cömert çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi dâhilin;

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Yangın Merdiveni Kapısı Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından bağış alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sahih itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Posta gestaltsında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum gibi sağlıklı malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İvarlık edildikleri malzemelerin umum diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Report this wiki page