Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine çatı katman aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakarak karınkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna ilişkilı olarak elan ucuz olmaktadır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıhun esrarın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı muhtevain müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan yürekeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu düzenek, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını katkısızlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o hin mukteza koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Görmüş olacaksınız ki bu gömlek yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir dokuması vardır.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söyleyiş edilen bu dizi Yangın Çıkış Kapısı temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzeşim. 

Report this wiki page